In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
een goede voorbereiding is het halve werk Daarom spreek ik graag vooraf - en het liefst persoonlijk - de belangrijkste zaken met u door. Iedere makelaar en elk kantoor stelt immers andere prioriteiten als het gaat om bezichtigingen en transporten. En terecht, dat maakt uw organisatie uniek.   Alita de Haan,
interim hoofd personeelszaken Hypodomus
Ik wist zeker dat Carolien een goede rol voor Hypodomus zou vervullen. Ik ben blij dat ze al mijn verwachtingen heeft waar gemaakt.

 

ik werkte in de binnendienst onder andere voor ...


Drenth Makelaars, Muus en IJzerman Makelaardij, Prins Makelaars, Buijs Regiomakelaars, NS Vastgoed
op kantoor voel ik me als een vis in het water Mede door mijn HBO denk- en werkniveau ben ik een kei in het snel aanbrengen van een heldere structuur in brochures. Ook sta ik uw klanten graag te woord. En natuurlijk is mijn kennis als het gaat om het opstellen van juridische documenten zoals koopcontracten en taxatierapporten meer dan toereikend.  
de meeste systemen zijn mij niet vreemd Of het nu Realworks, Goes en Roos of Scarabee betreft. Ik zorg ervoor dat uw zaken op orde komen. Panden aanmelden, agenda beheren, koopaktes opmaken. Het gehele officemanagement pak ik op. Ook met het implementeren of inrichten van Realworks heb ik ruime ervaring.