In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
over smaak valt niet te twisten Soms is een beetje hulp wel handig. Bijvoorbeeld als het gaat om het kiezen van nieuwe meubelen. En ik kan meer! Een persoonlijk kleuradvies laten opstellen of een compleet interieurplan laten maken, kan bij mij ook. Altijd met de opzet om van een huis een echt thuis te maken.  

Linken naar websites die u mogelijk interessant vindt:

ik zorg altijd voor een frisse blik En dat kan van pas komen. Onder meer wanneer voor een verkoop het volle potentieel van een ruimte moet worden benut. Voor interieuradvies en stylingsuggesties ben ik ook altijd te porren. Ik heb door de jaren heen zoveel huizen gezien, ik doorzie een ruimte meteen.  
zien = (ver)kopen Dat is mijn devies! Daarom behoort het zichtbaar maken van de positieve punten van een woning ook tot mijn kwaliteiten. Door licht te creëren en een positieve sfeer te scheppen, wordt een ruimte optimaal gepresenteerd. Soms is dat een kwestie van slim opruimen, meubels verplaatsen of wat accessoires aanschaffen. Ik bedenk graag een slimme oplossing die koper én verkoper past.